2021. december 5., vasárnap

LEGO Friends 41424 - Dzsungel mentőközpont / állat kórház / Elefánt (ÚJ, bontatlan készlet!) - Jelenlegi ára: 27 490 Ft


Új, eredeti LEGO készlet, gyűjteményből.  Bontatlan készlet, a doboza szép, hibátlan állapotú.
A postázás külön kartondobozban történik, tehát a készlet doboza nem fog sérülni.
Ismertető:
Ösztönözz vadvilági kalandjátékra a Dzsungel Mentőközponttal! Az erdő drónnal történő átfésülésétől a bajbajutott állatok gyógyításig a rendelőben, a gyermekek sokféleképpen játszhatnak ezzel a klassz dzsungelbeli lombház játékkészlettel. A LEGO Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját. Mindenre felkészültünk Ez a szórakoztató készlet széles körű érdeklődésre ad lehetőséget. Azok a gyermekek, akik szeretik a drámai, kreatív játékokat, imádni fogják az állatmentő történetet, ahol a LEGO Friends lányok, Andrea, Mia, Olivia és az elefántok megmentenek egy bajbajutott lajhárt. A gyerekek megmutathatják gondoskodó oldalukat, miközben a sérült állatot visszaviszik a dzsungelfamenedékbe. A fejlődő kis tudósok imádni fogják a napelemes őrtoronyban lévő technikai készlet használatát, hogy biztonságot nyújtsanak a dzsungelben élő lényeknek. Mindenki benne van Mutasd be a gyermekeknek a Mentőakció-sorozatot! A mókás, kreatív szórakozást jelentő játékkészletek segítenek nekik, hogy ők is a csapat tagjának érezzék magukat. Hogy még szórakoztatóbbá tedd az építést, töltsd le a LEGO Építési útmutatók alkalmazást, és nyisd meg a Instructions PLUS eszközt, ahol a gyermekek digitálisan nézhetik meg, hogy mit építenek!  
Elemek száma:
648 db
Figurák száma:
3 fő: Mia, Olivia és Andrea
Ajánlott korosztály:
8+ év
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Személyes átvételre Veszprémben van lehetőség,  más esetben a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt található információk az irányadóak.
Több termék vásárlása esetén a postaköltségen sokat lehet spórolni!; )


Jelenlegi ára: 27 490 Ft
Az aukció vége: 2021-12-05 22:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése