2018. május 29., kedd

koreai jegenyefenyő (Abies koreana)m!4dbRitka400ft - Jelenlegi ára: 400 Ft

koreai jegenyefenyő (Abies koreana)mag! 4db! Ritka!
A licit 400 ft-ról indul a legmagasabb licit viszi a terméket, mindössze 5napig fut az aukció, tehát gyors lefolyású hamnar hozzájut termékéhez!!
A koreai jegenyefenyő, hazánkban kevésbé elterjedt, viszont e klímán is könnyedén tartható, ráadásul maximum 10-12méter magasra nő meg a hosszú évek alatt! Teljes mértékben télálló örökzöld!
A koreai fenyő érdekessége, hogy tobozai fiatalon pirosak beéréskor viszont
csodálatos élénk  kékek!
Rendkívűl lassan növő fajta (kis keretekbe is ültethető)viszont már féléves korban termőre fordulhat, tehát nem ritka az egy éves példányokon a csodaszép kék toboz!
Normál kerti talajt, rendszeres vízellátást, inkább félárnyékos, mint napos helyet kíván. A hűvös hegyvidéken és a párás völgyekben érzi jól magát.
Az ár 4db-ra magra vonatkozik!
Bővebb információért kérdezz bátran! Kapcsolattartás kizárólag e-mailben ( nem telefonon) keresztül történik. Több termék vásárlásnál egybe egy postaköltségért postázunk. Személyes átvételt nem tudunk biztosítani, utánvéttel nem postázunk, licitet nem áll módunkban törölni.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-06-03 00:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése