2018. május 30., szerda

Intelligens vezeték nélküli adattároló - Jelenlegi ára: 21 990 Ft


 
Intelligens vezeték nélküli adattároló
Még mindig a gépbe dugod a pendrive-ot? az igazán menők már nem így csinálják...
Magyarországra is megérkezett, de csak a Bonzoportálnál szerezheted be a legújabb vezetéknélküli pendrive-ot 32 GB tárhellyel!
Épp letöltötted a Trónok Harca legújabb évadát 1080p felbontásban - na de hogy oszthatod meg a barátaiddal? Itt a megoldás!
A készülékkel vezeték nélkül csatlakozhatsz a legközelebbi (otthoni vagy akár a kávézóban, étteremben elérhető) router-hez, a reptéri, buszon elérhető nyilvános wifihez, vagy a saját mobilod 3G hálózatához - tényleg bármihez!
Egyszerre 8 eszközhöz képes csatlakozni, és adatforgalmat bonyolítani!
További funkciója, hogy amikor telefont váltasz, a pendrive segít sikeresen és biztonságosan átmenteni telefonszámaidat, adataidat régi mobilodról az újra!
A pendrive ingyenesen letölthető applikációjának segítségével a készülék tökéletes irányítási lehetőséget biztosít, hogy törölj, másolj, beillessz, sokszorozz fájlokat, zenét hallgass, filmet nézz, dokumentumot szerkessz!
 
A készülékkel egy hordozható könyvtárad lehet, mivel több, mint 100 000 elektronikus könyvet hordhatsz a zsebedben, amit egy harmadik, olvasó készülékre töltve már olvashatsz is!
További hasznos funkciói a vezeték nélküli titkosítás (amellyel senki sem használhatja a
pendrive-ot, ha Te nem akarod), a kontrollálható feltöltési sebesség (áramerősség) és az energiatakarékos automatikus kikapcsolás, valamint a kikapcsolt pendrive funkció, az alján lévő USB bemenetnek és kábelnek (tartozék) köszönhetően.
A termék rendelhető fekete, fehér és lime színben!
Rendelés esetén, választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be Neked, amilyet szeretnél.
 
Tulajdonságok:
- Intelligens vezeték nélküli adattároló
- 32 GB tárhely
- Sokoldalú csatlakozóképesség (wifi, router, 3G)
- Csatlakozás akár 8 eszközhöz egyidőben
- Videók, képek, zenék, dokumentumok intelligens menedzselése, szerkesztése
- Adatok importálása mobiltelefonok között
- Ingyenesen letölthető applikáció
- Egyéb funkciók: vezeték nélküli titkosítás, hordozható könyvtár, szabályozható töltési sebesség, automatikus kikapcsolás, kikapcsolt pendrive
- Tartozék USB kábel
- Zongoralakk borítás
- 8, 2 x 3, 2 x 0, 8 cm
 
Eredeti ár: 29 990 Ft
Akciós ár:
21 990 Ft


Jelenlegi ára: 21 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése