2022. október 17., hétfő

Mosódió-szappanfa / Sapindus mukorossi/ magok!2db mag - Jelenlegi ára: 950 Ft


Mosódió-szappanfa / Sapindus mukorossi/ magok! 2db mag
Az aukció tárgya 2db mag!
Lombhullató fa, helyigényes, a tápanyagban dús közeget meghálálja.
A fa 2, 5-3 centiméter átmérőjű diótermését, a mosódiót Nepál,  Pakisztán,  India és Indonézia területén már évszázadok óta használják mosásra.
A mosódióban található hatóanyag a szaponin, mely körülbelül 13-14%-os koncentrációban található meg a dió héjában.
A szaponin vízzel érintkezve kioldódik a mosódióból, ezért a víz mérsékelten habzani kezd.
Úgy hat, mint a szappan. Jelentős tisztítóerővel rendelkezik, jól oldja a hétköznapi szennyeződéseket, emellett a kellemetlen szagokat is kiveszi. Nem roncsolja a textíliák anyagát. Megbízhatóan működik 30-tól 95 C fokos mosási hőmérsékletig.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogatott!
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2022-10-18 02:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése