2021. november 28., vasárnap

Barna holdkő, rózsakvarc és tejkvarc ásványkarkötő - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es barna holdkő, rózsakvarc és tejkvarc ásványgyöngyökből készült, csillogó strasszköves köztes díszekkel, gumis damilra fűzve.
A képen látható ékszer 16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára. Az átalakítást követően az eredeti design kismértékben megváltozhat.
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban:
A Holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Hasznos sokkos esetekben, és használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására is. Segíti az emésztő és a szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását, csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást. Enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra. A holdkő az új kezdet köve. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát. Csillapítja a felindulást, amelyet helyzetek vagy érzelmi okok váltanak ki. Tele van befogadó, passzív, női energiával.
A Rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. Ez a gyönyörű rózsaszín kő védi a szívizomzatunkat, erősíti a szívet és a tüdőt, ajánlott a szívinfarktus megelőzésére, javítja a szív és az egész szervezet oxigénnel történő vérellátását, szabályozza a vérkeringést. Felfrissíti a vért, erősíti a véredények falát, segíti a vér vörös- és fehérvérsejtekkel való ellátását, vérszegénységnél és leukémiánál egyaránt javasolt! Emeli a vérnyomást, véd a trombózis ellen. Óvja a női és férfi nemi szerveket. A rózsakvarcról azt tartják, hogy fokozza a termékenységet! Erősíti az idegeket, segít az alvási zavarok, álmatlanság esetében. Segít a mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén.
A Tejkvarc, más néven Hókvarc valójában még ki nem kristályosodott hegyikristály. Gyógyhatása teljesen megegyezik a hegyikristályéval, viszont lassabban fejti ki az erejét.
 -----------------
Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 12:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése