2021. október 31., vasárnap

Nintendo Gameboy DMG gép és Tetris játék - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

A Game Boy (????? ?;  Hepburn:  Gē mu Bō i? ) egy 8 bites kézi videójáték-konzol, amit a Nintendo tervezett és gyártott.  Japánban 1989.  április 21-én került forgalomba,  Észak-Amerikában 1989.  július 31-én,  Európában pedig 1990.  szeptember 28-án. Ez volt a rendkívül sikeres Game Boy sorozat indító modellje, megalkotója Jokoi Gunpej, aki a Nintendo Research and Development 1 (R&D1) fejlesztési csoportjának vezetője volt.
A Nintendo első játékkonzol-sorozata a Game & Watch volt az 1980-as években, ezt követte a Game Boy sorozat, amely a NES és a Game & Watch jellemző vonásait kombinálta. A konzolt eredetileg a Tetris játékkal együtt árulták.
Annak ellenére, hogy a konzol élettartama alatt sorra jelentek meg a technikailag sokkal fejlettebb más játékkonzolok, a Game Boy óriási sikert aratott. A Game Boy és Game Boy Color modellekből együttvéve 118, 69 millió darabot adtak el a világon. Az Egyesült Államokban való megjelenésekor az egész első szállítmány, 1 millió darab, hetek alatt elfogyott.
A konzol és a játék a képeken látható állapotban van. A kijelző körül mintha ragasztó nyomai lennének, illetve magában a kijelzőben van egy függőleges csík (nyomkodásra néha több). A ház néhány helyen ki van sárgulva, a start és a select gombok gumija kicsit kopottas. Kérek mindenkit a leírást figyelembe véve licitáljon.
Jó licitálást mindenkinek!

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-01 00:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése