2021. február 24., szerda

Bornai Tibor - Ültünk a mólón - Jelenlegi ára: 2 507 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
708007
Bornai Tibor
Ültünk a mólón
... és néztük, hogy járja a táncát a vízen a fény. Legismertebb dalom, a Balatoni nyár első sorai ezek. Írtam már dalt a téli Balatonról is, és van még két ötletem, de ezeket egyelőre titokban szeretném tartani. A Balaton számomra a szabadsággal rokon értelmű szó. Ezt a két fogalmat: Balaton és szabadság, együtt tanultam meg, és máig egymás mellett élnek a lelkemben. (És nem csak azért, mert akkor mentünk családostul a Balatonra, amikor apám szabadságot vett ki. ) Ebben a könyvben azt kutatom, vajon maradt-e még a szép szabadságból valamennyi a tó partján. A másik célom az volt, hogy pillanatfelvételt készítsek. Szavakba öntött fotót a Balatonról 2013-ban, hogy az eljövendő korok szabadság utáni vágyakozói összehasonlíthassák valamivel azt a tavat és a vidékét, illetve amit nekik hagyunk belőle. Arra is kíváncsi voltam, vajon mi jön velem szembe, ha "csak úgy" nekivágok, hogy körbejárjam a Balatont. Most már tudom, és el is mesélem. Az olvasónak csupán annyit kell tennie, hogy beül egy fotelba, és fellapozza ezt a könyvet.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 507 Ft
Az aukció vége: 2021-02-24 21:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése