2020. október 24., szombat

Douglas Nordic Freshness Body Shover Foam 2 db + Winter Velvet Body Shover Foam 1 db (Tusoló hab) - Jelenlegi ára: 2 500

Kérem, hogy vásárlás előtt tekintse meg a vásárlási és szállítási feltételeket tartalmazó oldalam:  https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=48061&am=48061. Köszönöm.
Bontatlan, originál csomagolásban.
Származás: magyarországi Douglas parfüméria.
A csomag tartalma:
2 db Nordic Freshness Body Shover Foam - Tusoló hab 200ml
1 db Winter Velvet Body Shover Foam - Tusoló hab 200ml
Nordic Freshness Body Shover Foam: Ezt a frissítő hatású tusfürdő habot a skandináv szépségápolás természetes titkai inspirálták. Egy zselé, amely lágy habbá alakul át és gyengéden tisztítja a bőrt, miközben citrusos virágos illatával felfrissíti az elmét. Összetevői a törpe málna, amely különösen alkalmas érzékeny bőr nyugtató ápolására. C vitaminban gazdag, amely antioxidáns hatású és ellensúlyozza a nap káros hatásait, valamint az északi gyapot, amely ellenáll az extrém időjárási körülményeknek is. Védelmet és könnyű felvitelt biztosít az érzékeny bőrön is. Tápláló védő és bőrnyugtató hatása van. A család jellemzői a tisztaság, az ellenálló képesség erősítése és a védelem.  
Winter Velvet Body Shover Foam: A könnyű tusoló habnak köszönhetően bőre sima és lágy tapintásúvá válik, miközben testét piros bogyók, vanília és eukaliptusz illatjegyei borítják be.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-24 21:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése