2020. július 28., kedd

Csány,Rk. Templom,Szeretetház,Országzászló Centenáriumi emlékmű,Piac és bolt,Iskola,1940k - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Csány, Rk. Templom, Szeretetház, Országzászló Centenáriumi emlékmű, Piac és bolt, Iskola, 1940k
futott, özv. Horváth Richárdné kiadása, közepes állapotban.
1487
FIGYELEM!
JÚLIUS 13 és 23 között zárva vagyunk. AUGUSZTUS 3 és AUGUSZUTS 25 között zárva leszünk!
Nyári nyitvatartási napok : JÚLIUS 24, 25, 26, 27, 28, 31, AUGUSZTUS : 1, 2. (AUG 2. 12-16 között! )
Érdemes emailben vagy telefonon érdeklődni!
(English: We mail internationally. Combined postage and payment with PayPal is possible. (Paypal +6% fee! )
Fizetési feltételek:
A fizetés lehetséges készpénzzel,  banki átutalással és postai készpénz-átutalási megbízással (rózsaszínű csekk). Bankszámlára történő közvetlen befizetést a járulékos költséges miatt nem tudunk elfogadni, és postán számlára befizetett utalást sem.  
Minden postai úton lebonyolított adásvétel vásárlója a nevére és postázási címére kiállított számlát kap. Az ettől esetlegesen eltérő számlázási címet kérjük előre jelezni.
Szállítási feltételek:
A megnyert darabok alapesetben személyesen vehetők át Budapesten a Nyugati pályaudvarhoz közeli üzletben. A második eset a postázás , mely a Magyar Posta díjszabása alapján történik. Több vagy nagyobb tárgy vásárlása esetén kérjük érdeklődjön emailben a pontos postaköltségről. A postaköltség a terméklapon a szállítási költségnél van feltüntetve.
SIMA LEVÉLBEN NEM KÜLDÜNK EL SEMMIT, EZT KÉREM A LICITÁLÁS ELŐTT FIGYELEMBE VENNI!!!
Email és vásárlási információk :
A termékeinket megvásárló vevők automatikus értesítőben megkapják számlaszámunkat és az utalással, postázással kapcsolatos információkat is. Amennyiben nem találja a levelünket, akkor nézze meg a spam mappát is. A levél feladója a vatera. hu lesz!
Kérem emailben kommunikáljunk, így pontosabb, visszakövethető és sajnos fejből nekünk sem megy minden...
Termékekre vonatkozó általános információk / garancia:
BOROKAT, ESETLEGESEN ALKOHOL TARTALMÚ ITALOKAT CSAK CSOMAGOLÁSUK VAGY RITKASÁGUK MIATT ÁRULUNK, KIZÁRÓLAG MINT GYŰJTEMÉNYI DARABOKAT.
AZ ÖNKÉNYURALMI JELKÉPEKET IS TARTALMAZÓ TERMÉKEKET CSAK MINT A TÖRTÉNELEM EGY RÉSZÉT BEMUTATÓ TÁRGYAT ÁRULJUK, AZ ESETLEGESEN KAPCSOLÓDÓ IDEOLÓGIÁKAT NEM VALLJUK, AZOKTÓL TELJES MÉRTÉKBEN ELHATÁROLÓDUNK.
A TERMÉKEINK KÖZÖTT FELBUKKANÓ FEGYVEREK, LŐSZEREK, ILLETVE ANNAK LÁTSZÓ TÁRGYAK NEM ENGEDÉLYKÖTELESEK ÉS VISSZVONHATATLANUL HATÁSTALANÍTOTTAK! EREDETI FUNKCIÓJUKRA SEMMIKÉPPEN SEM HASZNÁLHATÓAK, KIZÁRÓLAG DÍSZTÁRGYKÉNT KERÜLNEK ÉRTÉKESÍTÉSRE.
Meghirdetett aukcióink esetében mindig a képen látható terméket kapja meg a vásárló a képen látható állapotban.  Klasszikus értelemben vett garancia / jótállás nincs, lévén hogy használt termékekről van szó és ezek aukción kerülnek értékesítésre, . Ha a vásárlással bármi problémája merülne fel, azt kérem email-ben jelezze igyekszünk mindig rugalmasan hozzáállni a dolgokhoz.
LICITET NEM TÖRLÜNK.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 13:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése