2020. február 28., péntek

Ylang Ylang fa /3mag/ NÖV.-270 - Jelenlegi ára: 450 Ft


"Cananga odorata Ylang Ylang"
Ylang-Ylang ( Cananga odorata ) egy nagy örökzöld trópusi fa a annónafélék család, amely növekszik a 100 m magas. Ez lelógó ágak és sárga, hosszú petaled virágok, amelyek illata lehet szaga távolságból a 30 láb vagy annál több. Az eredetileg Indonéziából és széles körben elterjedt Délkelet-Ázsiában, a Fülöp-szigeteken, és a polinéz szigetekre.
Ylang Ylang olaj aromaterápia
A fürdő olaj: Hozzáad 1-2 csepp a fürdőben nyugtató hatás. Egyéb változatok: Hozzáad 3 csepp levendula, 2 csepp Ylang Ylang, és 2 csepp lé egy grapefruit.
Masszázs: Hozzáad 1-2 csepp Ylang Ylang hogy szagtalan masszázs olaj. A kifinomultabb recept is ajánlja hozzá 5 csepp szantál olaj, 4 csepp rózsaszín olaj és a csepp pacsuli. Ez a keverék garantálja a nagyszerű masszázs.
Az aromás mix: adjunk 8 csepp Ylang Ylang, 8 csepp citromlevet, és 8 csepp bazsalikom. Ha hozzá néhány csepp ezt a keveréket egy terápiás spray, akkor jól működik, hogy enyhíti fáradtság és a stressz, stb
A Cologne: Szerezzen 5 ml (kb. 1/5 oz. ) Szesz (Kívánatos, hogy nem a saját elszámolási használata helyett denaturált alkohol). Keverjük össze a szellemek desztillált vízzel 50%-os koncentrációban. (Valószínűleg az egyik jönne vodka, ha nincs más szeszesitalok állnak rendelkezésre. ) Adjunk hozzá 12 csepp pacsuli, 3 csepp muskátli sap, 2 csepp Ylang Ylang, és egy kis fahéj (levelek vagy kéreg is megteszi). Ezt a keveréket fog nagyon finom cologne.
A potpourri: Mix egy üvegedényben (hogy van egy légmentesen lezárt fedél) egy kis olaj Ylang Ylang (vagy virág), egy kicsit száraz mandarin / narancs / citromhéj, néhány levél vagy kéreg egy fahéj fa, egy babérlevél , és néhány levél egy szegfű növény. Tartsa zárva a hajó 3-4 hétig, időnként felrázva. A kapott tinktúra azután használható illat ágynemű, ágynemű, ruházat, stb
Ápolás ylang-ylang:
1) ez nagyon gyorsan növekvő - lesz egy érett fa nem mész
2) a szép oszlopos formája nem igényel speciális metszés
3) gyökerei az invazív
4) a gyakorlatilag nincs kártevő problémák
5} ez nem piszkos, mert nem esik sok levelek, és ez örökzöld
6) ágai rugalmas a szél
7) virágzik szinte egész évben, és elborít az összes környék finom illatú.
A táj fa, az ylang-ylang kínál, amellett, hogy a rugalmasság és egész évben aroma, két további sajátosságai - rendkívül gyorsan növekvő és nagy. Miután ültetett a föld, a fa eléri a lejárati belül csak egy-két éven, indul virágzó, és létrehoz egy szép, szinte karácsonyi fa-szerű tető a lelógó ágakat. Mivel csak néhány évig, akkor lesz olyan magas, nekünk 60 láb magas és 15 méter széles, meg kell előre tervezni! Ugyanakkor, az ylang-ylang gyökerei nem invazív, így azt nem károsítja autóbeálló vagy járdák.
Light. Adjon teljes nap, hogy jobb virágzás.
Víz és páratartalom. Víz az ilang-ilang, naponta az első 2-3 hét után ültetni. Akkor a rendszeres esőztető öntözés elegendő. Cananga egy rainforest trópusi fa virágzik a legjobban a magas páratartalmú környezetben.
Megtermékenyítés. Megtermékenyítő a növény, az egyik fél adag nyíló-grade kiegyensúlyozott műtrágya legalább egyszer egy hónapban a növekedési szakaszban, hogy ösztönözze nyíló, nincs trágyázógépek van szükség az ősszel a kora tavasszal.
Kártevők. A fa gyakorlatilag kártevő-mentes. Nincsenek különleges kezelések általában szükséges, hogy tartsa egészséges.
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
1 ADAG 3 MAGOT TARTALMAZ!
  
 
 


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2020-03-19 19:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése