2019. december 30., hétfő

Egy doboz régi Supraphon gramofonlemez/hanglemez/bakelit/vynil (128 db) ~1950-1984 - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Egy doboz régi Supraphon gramofonlemez/hanglemez/bakelit/vynil (128 db) ~1950-1984
Korához képest szép állapotúak! Nagyon igényes családi gyűjtemény! Ajándékba és magán célra, befektetésnek is tökéletes!
A legtöbb állapota használt (van néhány gyönyörű/hibátlan állapotú is! ). Néhány azonban rosszabb/karcosabb (kb. a 40%-uk)! Általában a borítókon gyűrődés, szakadás, folt és írás előfordul! Füstmentes lakásból! Érdemes átnézni a róluk készült fotókat!
A koruk szinte kivétel nélkül 1980 előtti - sok az 1955-70 körüli!
Igény esetén, fer ajánlattal megbonthatom a gyűjteményt, de alapvetően egyben szeretnék megválni tőlük! Az első licit beérkeztéig tudom megbontani az összeállítást!
Kisebb elszámolások/elírások előfordulhatnak!
Lista róluk (lehet, csak letöltés után jelenik meg helyesen):
- Sima Excel: IDE KATTINTVA érhető el
- 97-2003-as Excel: IDE KATTINTVA érhető el
Ahol nem írtam bele milyen állapotú a lemez (üres a rubrika), ott érvényes a G/VG/EX állapot! A borítók állapotát külön nem adtam meg, csak hogy az eredeti tokjukban vagy egy sima papír tokban vannak-e.
Kérésre konkrét lemezről/lemezekről akárhány képet utólag is fel tudok tölteni, illetve róluk részletes állapot leírást tudok adni!
A lemezek súlya miatt a személyes átvételt javaslom! Egy doboz nem is nagyon bír el ekkora súlyt, ezért feladni két dobozban lehet ennyi lemezt biztonságosan! Fix ár esetén a fele postaköltséget kell csak kifizetni!
Lesz még sok hasonló lemezes csomag, többek között: Amadeo, Ariola, Arista Records, Beka, Brunswick, Columbia, Danubius, Dot, Durium-Pátria, Electrocord, Esta, Eurodisc, Excelsior, Fono, Gong, Hansa (MMC Records), Hazám Records, His Masters Voice, Joker, Jupiter Records, Kristály, Linder, Linguaphone, M. H. V., Odeon, Opus, Pepita, Philips, Polydor, Pronit, Qualiton, Radiola, Tempo, Tonalit, Veriton, Melodia, stb. kiadású is!
___________________________
Személyes átvételnél a gyömrőit, postázásnál pedig (általában) a Foxpost csomagautomatát preferálom! Pestre ritkán megyek de ha megyek, a legtöbbször inkább napközben. Nagyobb súlyú és méretű, illetve 1000 Ft vagy az alatti licitért megnyert termékeket NEM viszek be Pestre! Kérem, mindenki ezeket figyelembe véve licitáljon!
____________________________
A képek tükrözik a valóságot!
Licit törlését csak is ritkán és igazán indokolt esetben fogadom el!
Csere köszönöm, de NEM érdekel!
Üzletrontók, kérem kíméljenek!
Ha valakinek sürgős a termék megérkezte, kérem, azt előre jelezze nekem! Egyéb esetben reklamációt nem fogadok el!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-13 00:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése