2019. november 28., csütörtök

Mo Hayder - A bábu - Jelenlegi ára: 3 391 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1512827
Mo Hayder
A bábu
Öleld magadhoz a rettegést!
Valami nincs rendben a Beechway Pszichiátriai Intézetben. Az egyik páciens megcsonkítja magát, a másik öngyilkos lesz - mindkét esemény váratlan áramkimaradáskor történik. A figyelőkamerák semmit sem rögzítenek. A betegek az suttogják, visszatért a Lidérc. Kétségbeesett tettekre sarkallja őket, éjjelente ráül a mellkasukra. A kórház dolgozói nem hisznek a természetfeletti erőkben. De a páciensek határozottan állítják, hogy áramkimaradáskor mindig valami furcsát észlelnek. Aztán megtalálják a különleges rajzot, amelyet az öngyilkos beteg hagyott hátra. Egy figurát ábrázol, amely feltűnően hasonlít a nemrégiben gyógyultan elbocsátott Isaac Handelhez. Ilyen egyszerű lenne a megoldás? Dehogy! A pokoli cselszövés éppen csak elkezdődött.
"Első osztályú borzongás" Guardian
"A frászt hozza rád" Elle
"Végig fogod rettegni" The Times
Mo Hayder angol írónő a torokszorító, hátborzongató thrillerek mestere. Feszes ritmusú, vérfagyasztó regényeit a világban szinte mindenhol kiadják. Művei azoknak valók, akik szeretik a tökéletesen megszerkesztett, sosem egyértelmű szituációval indító krimiket. Könnyedén vezetnek bárkit az orránál fogva, és mindegyikre igaz a Booklist értékelése: "Jóval tovább veled marad, mint az utolsó lapozás. "
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 391 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 17:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése