2019. június 26., szerda

Samsung Galaxy J6 (2018) J600F Dual Sim 32GB LTE Purple EU - Jelenlegi ára: 61 120 Ft

Samsung Galaxy J6 (2018) J600F Dual Sim 32GB LTE
 
 
SAMSUNG GALAXY J6 DUAL 
Képernyő: 5, 6 "
Samsung Exynos 7870 (8 mag, 1, 6 GHz-ig)
Belső memória: 32 GB
RAM memória: 3 GB
Rendszer: Android 8. 0 Oreo
A kamera: 8. 0 Mpix - első, 13, 0 megapixel
Akkumulátor: lítium-ion 3000 mAh
 
 
ÉLÉNK SZÍNEK SAMOLED KIJELZŐVEL
 
 
A Samsung Galaxy J6 Infinity kijelzője 18, 5: 9-es tényezővel rendelkezik, ami vonzza a tekintet.  A készülék SAMOLED technológiát alkalmaz, amely nagy szín-szétválasztást és lenyűgöző kontrasztarányt biztosít.  Élvezheti az élvezetes és megszakítás nélküli kalandot.
 
 
 
 
ELEGÁNS ÉS STÍLUSOS
 
 
A Samsung Galaxy J6 életre kelt.  A tökéletes ívnek és az egyszerűsített felületnek köszönhetően a Galaxy J6 kellemes fogást biztosít.  Válassza ki a vonzó színek valamelyikét, mely harmonizál hangulatával.
 
 
 
 
HÁROM FÉNYERŐ
 
 
Világosabbá teszi a fotózást.  A Galaxy J6 háromszintű vakuvezérléssel rendelkezik elől.  Mindez azért, hogy elkerülje a rossz fényviszonyok mellett készített fényképek zajos hatásait. Éjszakai felvételei így garantáltan tökéletesek lesznek.
 
 
 
 
LEGYEN KREATÍV
 
 
Adjon kreativitást a fotóihoz.  A Galaxy J6 számos kameramóddal, matricával és kreatív szűrővel van felszerelve.
Mostantól rendezhet fényképeket és videókat bizonyos témák szerint.
 
 
 
 
KÉNYELMES WI-FI KAPCSOLAT
 
 
Zárja le az akkumulátort a Wi-Fi be- és kikapcsolásával.  A Galaxy J6 lehetővé teszi a Wi-Fi-előzmények tárolását, és automatikusan engedélyezi és letiltja a hálózatot a gyakran használt hotspotok beírása és elhagyása során.  Mostantól a zökkenőmentes kapcsolat élvezhető, miközben csökkenti a mobiladatok fogyasztását a Wi-Fi zónák be- és kilépéskor.
 
 
 
 
MUNKA ÉS MAGÁNÉLET
 
 
Az üzleti és személyes üzeneteket könnyebben különítheti el egymástól, mint valaha.  A Dual Messenger funkciónak köszönhetően most már két különböző fiókkal kapcsolódhat kedvenc alkalmazásaihoz, és egyszerűen telepítheti a második indító ikonra a főképernyőn vagy a beállítások menüben.
 
 
 
 
KITERJEDT MULTITASKING
 
 
A Samsung Galaxy J6 ideális a multitaskinghez.  A mai naptól egyszerre két alkalmazást is kezelhet egy időben, így biztosítva a rendszer simább működését.  Egyidejűleg két alkalmazást is futtathat, mint például a videó és az azonnali üzenetküldő, majd megjelenítheti őket egymás mellett, hogy megkönnyítse munkáját.
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 61 120 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése