2019. február 25., hétfő

VAGÁNY baba gyermek gyerek 1-3 év 86 92 fiú 17db ÁTMENETI ruhacsomag NADRÁG PULCSI VÉKONY FELSŐ ZOKN - Jelenlegi ára: 1

Szia!  
Eladó a képeken látható 86, 92-es MÉRETŰ 17 db-os RUHACSOMAG. Keveset használtuk belőle 5 db-ot, ezeket ÁTNŐTTE  a kisfiam. A többi használt, de jó állapotú.
Keveset használt: 1 IMPIDIMPI vékony hosszú ujjú felső, 1 sál, 1 kesztyű, 1 pár zokni, 1 cipzáros nyakú pulcsi.
Használt, de jó állapotú: 2 póló, 1 pizsama felső, 3 alsónadrág, 1 pizsama alsó, 1 PÓKEMBERes harisnya, 1 farmer, 1 zokni,   1 kantáros bélelt kord nadrág és 1 polár kapucnis pulóver.
Állíts magadnak össze egy csomagot! 3000. -Ft fölötti vásárlás esetén ajándékot kapsz és spórolhatsz a postaköltségen.
A termékek feltöltése előtt mindent tüzetesen átvizsgálok és megpróbálom a legtökéletesebb leírást adni. Ha valaki bizonytalan, inkább kérdezzen, nagyon szívesen válaszolok. A képek jó minőségűek, ki lehet őket nagyítani nagyra. Minden ruhát a visszájáról mosok, így, ha többet használt is, nem látszik a színén. Állatszőr és dohányfüstmentes a lakás, a ruhák szekrényben vannak tárolva.
Csere nem érdekel és étkezési jegyet nem fogadok el - csak készpénz jöhet szóba. Személyes átvétel esetén csakis a lakásnál ( Bp., XI. kerület, Albertfalva) előzetes egyeztetés után. Az átvételt két héten belül bonyolítsuk le. Több termék vásárlásánál súly szerint a hatályos postai díjszabás szerint ajánlottan postázok a pénz beérkezését követő 5 munkanapon belül. A postaköltség az új postai szabályok miatt postán maradó ajánlott levélre vonatkozik.  Köszönöm, hogy végigolvastál! További szép napot kívánok!

Jelenlegi ára: 1 199 Ft
Az aukció vége: 2019-03-16 20:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése