2016. november 26., szombat

SONY XPERIA C5 ULTRA DUAL!SZELFI-KIRÁLY!LEÁRAZTAM! - Jelenlegi ára: 74 990 Ft

SONY XPERIA C5 ULTRA DUAL SIM - LEÁRAZTAM!!! A szelfikirály! 13MP Sony kamera elöl-hátul!
Nekem még nem volt ilyen telefonom ( de nem is igen tudok!! ), ami ilyen gyönyörű képeket készít! Ez egy rendkívűl jó okoska! Egészen érthetetlen módon, szinte alig ismerik!
6 coll-os IPS-LCD full-HD, elképesztően szép kijelző, 8 magos ( 8 x 1, 7GHz ) processzor, eszméletlen gyors! Kb. 1 éve használom. Szerintem a legjobb! Teljesen hibátlan, hajszálkarc-mentes, végig üvegfóliás, hátlapi tükörfóliás ( ha nincs kéznél tükör.. ), plusz tokban hordott. Gyárilag kártyafüggetlen, 2 SIM-et kezel egyidőben, 256 GB micro SD-t kezel(! ), minden - érintetlen - tartózékával, dobozában adom át. Adom hozzá a kiváló tokot és adok még plusz egy orig üvegfóliát! Kérésre marad rajta a hibátlan full - Európa Navigation és az iGO szülinAPP is, ami abszolút naprakész, hazai ( talán a legjobb!! )verzió!
RU GALMAS VAGYOK!! - HA VAN AJÁNLATOD, S MEGEGYEZÜNK / FŐLEG HA TÖBB TERMÉKEM IS ÉRDEKEL /, LEZÁROM AZ AKCIÓT ÉS A TIED!!!
A termék használt! - fotózott, dobozban tárolt állapotban van.
Nézzél körül nálam, sok-sok érdekes ruhanemű, egyéb termék fel fog kerülni a hirdetéseim közé, 90%-ban PRÉMIUM-KATEGÓRIÁS, MINŐSÉGI termékek, olcsón, és ÚJAK a cuccosok zömében!!
CSERE ÉRDEKEL! - ár-egyeztetéssel: hibátlan lézernyomtató, szeletelőgép(inox), indukciós főzőlap, keskeny mosógép(inox-energiatakarékos), mosogatógép(inox-energiatakarékos)
FIGYELEM! FONTOS! KÉREM a nullás, kevés referenciával bíró, aránylag frissen regisztrált érdeklődőket, hogy csak abban esetben licitáljanak, üssék le, ha előre utalnak!!! Más módon nem fog létrejönni az adás-vétel! Valamint KÉREM ( !! ), érdeklődj, hogy aktuális-e még a hirdetésem? Ennek hiányában bizonytalan az üzlet megk ötése! Köszönettel.

Jelenlegi ára: 74 990 Ft
Az aukció vége: 2016-11-13 21:13 . SONY XPERIA C5 ULTRA DUAL!SZELFI-KIRÁLY!LEÁRAZTAM! - Jelenlegi ára: 74 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése